Subsidie dakisolatie 2020

Als jij van plan bent om dakisolatie te laten uitvoeren en je wilt graag gebruik maken van een subsidie van de overheid, dan is er op dit moment weinig beschikbaar. Hoe dit er in 2020 uit zal zien is ook nog volledig onduidelijk. Het budget van de Subsidie Energiebesparing Eigen Woning die in het leven geroepen is om dit soort energiebesparende maatregelen mee te steunen is op en particulieren kunnen voor deze subsidie geen aanvraag meer indienen. Er is alleen nog budget beschikbaar voor Verenigingen van Eigenaren.

Subsidies en de toekomst

Het lijkt onwaarschijnlijk dat er in 2020 geen andere subsidie beschikbaar zal zijn voor particulieren die hun CO2-uitstoot willen verminderen. Vooral dakisolatie is een erg effectieve isolatiemethode met een hoog rendement en dit wil de overheid zeker stimuleren. De Subsidie Energiebesparing Eigen Woning loopt officieel nog tot en met 31 december 2018 en het is de verwachting dat er in 2019 zeker op een andere manier financiële steun zal worden gegeven. Wat dit zal zijn is echter nog volledig onduidelijk en de situatie voor 2020 is dit dus ook. Je kunt het beste de website van de Rijksoverheid goed in de gaten houden en ook het nieuws volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op dit gebied.

Vergelijk offertes

Wil jij weten hoeveel je zal betalen voor het isoleren van jouw dak? Gebruik dan hier onze vergelijkingstool en ontvang offertes van betrouwbare isolatiespecialisten uit je omgeving. Door deze met elkaar te vergelijken zal je de beste deal vinden voor jouw specifieke project.

Lees ook: schilder prijzen (verlaagd btw tarief).

Wat zijn de exacte kosten?

Vraag gratis meerdere offertes op bij specialisten in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze offerte service is gratis en vrijblijvend.